Visita exposició que en Francesc Fàbregas

Dilluns 9 de Octubre us proposem la visita a l’exposició que en Francesc Fàbregas ( soci de l’AFSJ i reconegut fotògraf ) té al Palau Martorell.
La visita es gratuïta, sempre i quan puguem avisar amb antelació
Per això és molt important dir:  que qui vulgui venir que ho digui abans del divendres (contestant a info@afsantjust.com o apuntant-se al grup de whatsapp ).
 
Ens trobarem al mateix Palau Martorell a les 18 hores (l’exposició tanca a les 20 hores).
 
 
PALAU MARTORELL
C/ Ample, 11
08002 Barcelona
 
 
 

ACTIVITAT SUSPESA – Visita a l’exposició de Carlos Pérez Siquier a la Fundació Mapfre.

Peça fonamental en la forja de la modernitat fotogràfica i la professionalització del mitjà a Espanya, Carlos Pérez Siquier (1930) destaca en el panorama espanyol, en un primer moment, des de postulats propers al neorealisme i, més endavant, com a pioner de la fotografia en color. En tots dos vessants, Pérez Siquier actua des d’una privilegiada posició fronterera, perifèrica, i amb una mirada singular, plenament conscient de la seva autoria malgrat haver començat des d’una concepció intuïtiva de la fotografia, més semblant a la d’una persona que passeja que no pas a la d’un retratista.

Visita a l’exposició CÀMERA I CIUTAT. LA VIDA URBANA EN LA FOTOGRAFIA I EL CINEMA, al CaixaForum

Com en altres ocasions aprofitarem el dilluns per visitar una exposició. Aquesta vegada tracta sobre la càmera i la ciutat a partir del treball de fotògrafs i cineastas moderns i contemporanis que plantegen diferents escenaris de la vida urbana.

Ens trobarem a la porta principal de CAIXA FORUM a les 18 h.

Nota : Per als clients de CaixaBank la entrada es gratuita

ANIMEU-VOS ¡¡¡

Scroll Up