Qui som

 

Finalitat de l'Agrupació Fotogràfica Sant Just

 

 

 

A)  Agrupar a tots els aficionats a la fotografia, així com també aquelles persones interessades en la matèria i que siguin considerades amb condicions de pertànyer a l'AGRUPACIÓ per l'òrgan de representació.

B) Estudiar, promocionar, desenvolupar i potenciar la fotografia, per les seves rellevàncies històrica i científica, pertractar-se d'un fet cultural i document social.

C) Trobar fórmules creatives per a desenvolupar activitats i esdeveniments que ens permetin aprofundir molt més en el sentit artístic de la fotografia. Potenciar l'originalitat, el suport, l'intercanvi entre socis, aficionats y professionals del sector fotogràfic. Reunir a aficionats, assidus, professionals de la fotografia, units per un afany d'aprendre, d'ensenyar. Crear un grup estable, obert i multicultural on poder donar regna solta a la creativitat artística, on poder fer amics, organitzar viatges fotogràfics, tallers, xerrades i exposicions.

Per aconseguir les seves finalitats, l'AGRUPACIÓ realitza les activitats següents: a) Promoció, organització i creació de cursos, concursos, fòrums, exposicions, publicacions i pràctiques d'estudi i laboratori digital.

b) Potenciar la relació de la fotografia amb altres formes de creació artística i de producció del coneixement tant social com universitari. Desenvolupar la participació en seminaris, congressos, xerrades, etc., i en qualsevol altra activitatque serveixi per a incrementar l'afició a la fotografia, en tota classe d'àmbits i condicions socials.

c) En queda exclòs tot ànim de lucre

LA JUNTA

President:  Víctor Murillo López - Vicepresident: Joan Elias Boada  - Secretari: Jaume Cabrera Cezon - Tresorer: Josep Lluís Soucheiron - Webmaster: Víctor Murillo López -  Comunicació: Mercè Miralles Rodríguez - Concursos: Toni Vigo Arjona - Vocals: Carmen González, Juan Vargas i Javi Herrando

Si vols contactar amb un membre de la Junta envia un correu electrònic a info@afsantjust.com indicant el destinatari/a

Estatuts de l'AFSantJust

Scroll Up