#FotosDesdeLaFinestra – Exposició virtual solidaria

EXPOSICIÓ VIRTUAL


L’Agrupació Fotogràfica Sant Just posa en marxa aquesta iniciativa per aquests dies de confinament que busca promoure la fotografia i a la vegada aportar un granet de sorra a la lluita contra el COVID-19.

La idea es pujar fotos a Instagram amb el hashtag  #FotosDesdeLaFinestra. Ha de ser fotografies de l’exterior de les nostres cases fetes des de les finestres, balcons i terrasses: parcs, carrers, camps,  buits o amb les úniques activitats que es poden fer en època de confinament.

Per cada una de les fotografies que hi participi, l’Agrupació Fotogràfica Sant Just donarà un euro a algun dels projectes d’investigació que s’estan fent per combatre el COVID-19 (amb un màxim de 1.000€).

Com participar:

  1. Seguint el perfil d'Instagram de l’Agrupació Fotogràfica Sant Just AF: AFSantJust
  2. Pujar la vostra fotografia amb el Hashtag #FotosDesdeLaFinestra
  3. Màxim 1 fotografia per participant al dia
  4. Tenir perfil públic per poder veure les fotos
  5. Les fotografies han d'estar realitzades entre el 14 de març i el final del confinament

Les fotos també les penjarem a la nostra web: https://afsantjust.com/

Quan la situació ho permeti farem una exposició física amb una selecció de 30 fotografies dels socis que han participat en el projecte. (una fotografia per autor).

Pot participar qualsevol persona des de qualsevol part del mon que vulgui compartir amb els altres el que està veient des de casa seva en aquest temps de confinament.

Queda't a casa i guanyarem,


Nota Premsa-Covid-19

NotaPremsa-Coronavirus

Scroll Up