Exposició Jardins de Can Ginestar

 

Juny Fotogràfic 2024

Exposició Jardins de Can Ginestar

De l’1 al 31 de juny


Com Cada any i dins de les activitats del Juny Fotogràfic l’Agrupació Fotogràfica Sant Just organitza una exposició als Jardins de Can Ginestar, cada any intentem buscar algun fil conductor que sigui representatiu del nostre Municipi.

Aquest any la exposició dels Jardins de Can Ginestar estarà dedicada al teixit comercial de Sant Just, Mercat Municipal, Comerços, Bars, Restaurants, Serveis, etc.

La idea es fer la fotografia al propi espai on es desenvolupa l’activitat, d’aquesta manera aconseguirem el fil conductor que comentaven abans.

Per fer possible aquesta exposició demanem la vostra col·laboració per realitzar les fotografies.

Es faran 4 grups, cada un dels tindrà un responsable que s’encarregarà de la coordinació

Els comerços s’estan inscrivint a traves de la nostra Web així dons disposarem de telèfons de contacte i l’interès de la botiga en fer-se la fotografia, creiem que es una bona oportunitat per participar en aquesta exposició que de llarg es la mes visitada del municipi.

Una vegada creats els grups farem una primera reunió de coordinació i definir com realitzarem les fotografies

Per qüestions merament d’espai físic nomes es poden penjar 95 fotografies que seran les que farem atenent al ordre estricte de les inscripcions.

NOTA: INTENTAREM QUE ELS GRUPS ESTIGUIN COMPENSATS AMB EL MATEIX NUMERO DE FOTOGRÀF I FOTOGRAFES, QUANT UN GRUP TINGUI 5 o 6  MEMBRES EL TANCAREM TEMPORALMENT.

 

Formulari inscripció 

Grups de exposició de Can Ginestar

    Dades del Soci@

    Condicions

    HE LLEGIT I ACCEPTO LES CONDICIONS QUE CONSTEN EN AQUESTA INSCRIPCIÓ

    Scroll Up