Reglament d'us de l'estudi fotogràfic de l'AFSantJust

 

Reglament d'us de l'estudi fotogràfic de l'AFSantJust

El plató del centre Cívic La Vagoneta està destinat a socis i sòcies de l’Agrupació Fotogràfica Sant Just que vulguin realitzar els seus treballs creatius. Aquest servei posa a la seva disposició tota la infraestructura necessària pel seu ús.

Horaris:

Dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 hores Altres horaris previsions consulta amb el responsable de l'Estudi fotogràfic

Material:

Aquest servei posa a la teva disposició: 1 equip complet de 3 flaixos professionals. 2 SoftBox 60x40 cm.

2 StripBox 120x30 cm. 1 SoftBox 90x60 cm. 1 Octobox 95 cm. 1 Beauty 1 Snoot 1 Paraigües blanc 1 Paraigües plata 1 fondo plegable doble cara colors gris/negre 1 Reflector plegable 4 colors or/argent/blanc/negre 3 fons d’estudis de paper: gris, verd, blanc i negre. 1 Allargadors de corrent de 20 m. 8 Disparadors sense fil Phottix 5 Trípodes de flaixos 1 Girafa d’estudi 6 pinces subjectadores de fons Sacs de sorra contrapès

L’usuari podrà disposarà de la clau del plató a la recepció del centre.

Preus i duració de les sessions:

Cada sessió te una franja horària màxima de 2 hores. Import sessió ………… 5,00 €

Amb aquestes tarifes destinades a reposició de materials fungibles, NO es queda autoritzada cap utilització del plató amb finalitats lucratives.

El pagament es farà a l’estudi dipositant l’import a la caixa destinada a teles efectes

NORMATIVA D’ÚS DE L’AUTOSERVEI DEL PLATÒ FOTOGRÀFIC LA VAGONETA

El centre cívic LA VAGONETA ofereix un espai de Plató fotogràfic, destinat a fotògrafs que vulguin realitzar els seus treballs creatius.

Per fer ús de l’autoservei de Plató és necessari i imprescindible que el usuari tingui coneixements de l’ús dels equips i de la seva correcta manipulació, per garantir un bon ús dels aparells del plató.

En el cas de no tenir experiència la nostra entitat li farà una sessió formativa amb els coneixements bàsics amb l’objectiu de que qualsevol soci o sòcia pugui fer us de l’estudi sense restriccions.

UTILITZACIÓ DEL SERVEI

Per accedir a l’ús del plató es imprescindible ser soci/a de la AFSantJust estar al corrent de la quota anual i estar en possessió del carnet de l’entitat.

Aquest accés, o ús, és unipersonal, només dóna dret al titular de manipular el material tècnic de l’autoservei i serà aquest qui sempre respondrà davant de qualsevol incidència.

Per tenir un millor control de l’ús de l’estudi els interessats accediran a la Web de l’entitat i en el apartat Estudi Fotogràfic triar la franja horària que vol utilitzar en el calendari creat expressament per aquesta activitat.

Per fer us de l’estudi es tindrà que accedir al Centre Cívic La Vagoneta per la porta principal, dins dels horaris pre-assignats, i presentar el carnet que l’acredita com soci/a de l’AFSJ al conserge del Centre Cívic, aquest li farà entrega de la clau de l’estudi i tindrà que retornar-la a la sortida.

També es possible fer servir l’estudi fotogràfic fora de l'horari "oficial" sempre que hi sigui present un membre de la Junta que disposi de les claus i pugui facilitar l’Access.

Horari:

Dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 hores Altres horaris previsions consulta amb el responsable de l'Estudi fotogr

  • Cal ser soci/a de l’AFSantJust • Cal fer reserva prèvia i fer el pagament abans de finalitzar la sessió. • L’Usuari/a de l’estudi farà cas de les normatives d’us i serà curos/a amb el material. • Un cop al centre, cal recollir la clau a recepció. • Davant de qualsevol desperfecte o anomalia en el funcionament del material del Plató, cal comunicar-ho immediatament a la persona responsable de l’estudi Fotogràfic. • És important deixar les coses tal com ens ha agradat trobar-les. • El Plató té un aforament limitat. Es permetrà un màxim de 10 persones a la vegada. • Davant de qualsevol mena de dubte, cal preguntar al responsable de l’estudi

En acabar, s’ha de retornar la clau de l’estudi a la recepció del centre.

L’espai és impersonal i transferible; cal deixar-ho tot net i col·locat per a una nova utilització.

L’usuari SEMPRE és responsable dels desperfectes ocasionats pel mal ús, la pèrdua i/o tinença dels materials del plató del centre cívic.

RESERVES: Les reserves es faran exclusivament a traves de la Web de l’AFSantJust omplin el qüestionari de reserva i acceptant el reglament d’us, la confirmació arribarà per correu electrònic el mes aviat possible.

  • Respectar si la franja horària ja la te un altre soci/a
  • Si pel motiu que sigui finalment no faràs us de l’estudi es prega que s’anul·li al calendari per si un altre soci/a ho vol fer servir.
  • Es prega màxima puntualitat en l’entrada i la sortida per no interferir entre els diferents usuaris del servei.

NOTA IMPORTAT: L’estudi Fotogràfic esta ubicat a la mateixa sala en la que fem l’activitat ordinari de la nostra entitat a mes dels cursos, reunions de grups, etc.. aquestes activitats seran prioritàries i sortiran al calendari de l’estudi fotogràfic per evitar duplicitat d’horaris.

AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA SANT JUST Centre Cívic La Vagoneta Plaça de la Pau s/n 08960 Sant Just Desvern https://afsantjust.com

Reserva estudi fotogràfic

 

 

 

Scroll Up