CURS PHOTOSHOP DES DE ZERO

 

Inici de curs: 7 de febrer, durada del 3 mesos  Dies: Dimecres de 17,00 a 19,30,00 hores Preu el curs: Soci@s AFSantJust € 100 – no soci@s 150€

El curs es fara si hi ha un minim de 7 alumnes 

Sessió informativa : dimecres 31 de gener a les 19,00 hores

Centre Cívic La Vagoneta / Plaça de La Pau s/n - 08960 - Sant Just Desvern

Informació del curs

Instructor Víctor Murillo

Començarem veient de forma detallada les diferents àrees d'aquest programari d'edició Fotogràfica i anirem aprofundint en la infinitat de recursos que ens proporciona per al tractament digital d'imatges.

El curs consta de 16 unitats temàtiques començant per el més bàsic, és a dir com obrir i guardar una imatge, passant per l'àrea de treball i tractant totes i cadascuna de les eines de Photoshop.

Aquest curs està dirigit a persones que s'inicien en el món de la fotografia digital i que desitgen obtenir una adequada base fotogràfica que els permeti aplicar les tècniques de manera correcta.

L'objectiu de el curs és que l'alumne aprengui tots els conceptes necessaris per a utilitzar el seu equip digital i treure-li el màxim partit, entenent i controlant els seus paràmetres, així com oferir unes premisses per gestionar el seu flux de treball digital.

Calendari:

Del 7 de febrer al 8 de maig de 2024

Lloc:

Agrupació Fotogràfica Sant Just – Centre Cultural i de Lleure La Vagoneta, Plaça de la Pau s/n, Sant Just Desvern. Pràctiques en exteriors i en estudi

Documentació:

S’entregarà un Manual en format PDF. com a suport de les explicacions a classe i poder seguir el programa de les sessions.

Tambe disposarem de videos e imatges especifiques per el curs

Canal de Youtube amb videotutorials

Seguiment pràctic:

Intercanvi de fotografies i documents entre professor i alumnes via Google Drive.

Professor:

Víctor Murillo

Mestre de la Federació Catalana de Fotografia i de la Confederació Espanyola de Fotografia. Excel·lència de la Federació Internacional de Fotografia distinció Bronze.

Continguts:

Introducció a Photoshop, L'entorn de Photoshop, Les eines de Pintura i Edició, Les eines d'esborrat, les capes, seleccions, Treballant amb capes, els filtres, Fotografia digital, Impressió d'imatges, Fotografia digital avançada, Imatges RAW - Camera RAW, Opcions addicionals, els traçats, La finestra Accions, Crea les teves pròpies accions, Lots d'imatges


Inici de curs: 7 de febrer, durada del 3 mesos 
Dies: Dimecres de 17,00 a 19,30 hores
Preu el curs: Soci@s AFSantJust € 100 - no soci@s 150€

 

     Scroll Up