Fires d'interès fotogràfic

Fires d'interès fotogràfic

Si coneixes alguna fira d'interes fotografic envia la informacio a webmaster@afsantjust.com per afegir-la

Visa Pour  L'image - Festival International du Photojournalisme

Del 2 al 17 de setembre

MontPhoto FEST 2023

Lloret de Mar, 6, 7 y 8 de octubre de 2023

Bienvenidos a la gran fiesta de la fotografía y la naturaleza, bienvenidos a MontPhoto FEST, bienvenidos a Lloret de Mar.

InCadaqués Festival 7a edició

Del 5 al 15 d'octubre de 2023

Cap de setmana d'obertura del 5 al 8 d'octubre de 2023

25 exposicions - 20 vernissages - Tallers i classes magistrals - Festa i dinar InCadaqués - Esdeveniments, projeccions i molt més

XXVII Feria Medieval de Peratallada

El pueblo vuelve a la edad medieval y las calles se llenan de adornos y actividades para todos los públicos.
Dies 7 i 8 d'octubre de 2023
Comediantes, juglares, titiriteros, cuentacuentos y todo tipo de personajes de época vuelven a ocupar el pueblo, en el que se recrea un mercado medieval. En las paradas se pueden encontrar todo tipo de productos elaborados artesanalmente: quesos, miel, hierbas, pan, pasteles, etc.

23ª festa del modernisme de la Colònia Güell

Organitza: Centre d’Estudis Santa Coloma de Cervelló - Colònia Güell Hi col·laboren: Ajuntament. Regidoria de Patrimoni i Ateneu Unió
Dies 20, 21 i 22 d'octubre de 2023

La Colònia Güell va ser fundada el 1890 per Eusebi Güell i Bacigalupi, per a traslladar-hi la fàbrica de panes del “Vapor Vell” de Sants. 

Amb el trasllat de l’activitat industrial a Santa Coloma de Cervelló l’empresa perseguia un doble objectiu: ampliar les instal·lacions i posar als obrers en unes condicions socials que permetessin apaivagar els conflictes laborals. 

El primer objectiu va suposar la modernització de la maquinària i, sobretot, l’increment de la producció dels vellutets de patent “Roda”.

Scroll Up