Sessió de fotografia d’aproximació

Dos sets de bodegons, segons disponibilitat de temps, per una sessió de foto d’aproximació. La sessió inclouria explicació del muntatge dels sets i de les llums per tal de promocionar la utilització i major aprofitament de l’estudi

Sessió tècnica del funcionament dels flaixos

Sessió de fotografia de “Bodegons”

Disposarem de tres set de bodegons.

  • Alta velocitat
  • Vidre negre
  • Surrealista

Aprofitarem per explicar el funcionament de la llum d’estudi.

Sessió de fotografia d’alta velocitat: Víctor Murillo

Existeixen moltíssimes tècniques per realitzar fotografies genials; d’aquestes és el splash. Aquesta tècnica és molt usada per a la fotografia de producte i la publicitària, sobretot per a imatges de begudes com cerveses, llet, etc.

Encara que, potser, per a algunes persones aquest tipus de fotos els sembli una cosa difícil d’elaborar la veritat és que és relativament fàcil i fins a un aprenent, amb totes les coses necessàries, podria fer una foto genial. Com ja ho hem dit en altres ocasions, el més important és la creativitat del fotògraf.

Així que si vols experimentar amb la tècnica splash en fotografia, aquesta nota et podrà ajudar molt perquè aconsegueixis fer fotografies fabuloses. Però primer és important que tots sapiguem que aquest tipus de fotografia es centra en captar una esquitxada de qualsevol líquid, aconseguint que aquest es vegi “congelat”.

Scroll Up