Reunió amb Sant Just Solidari

Ver calendario
10/06/2024 17:00 - 18:00
SANT JUST SOLIDARI, una ONG que treballa en projectes de cooperació i desenvolupament, ens proposa fer una exposició fotogràfica sobre el tema:
 
"L'EXILI"
 
Com potser sabeu, un dels projectes més importants d'aquesta ONG ha estat, i és, la gestió de projectes de solidaritat en el municipi de Camoapa (Nicaragua). Tanmateix, la situació política del país ha truncat tots els esforços i, a més, molta gent del país ha hagut d'exiliar-se en veure en risc la seva vida. El drama de l'exili és, precisament, el concepte que hauríem de desenvolupar en l'exposició.
Per explicar-nos-ho millor, per entendre què significa l'exili i per conèixer més bé el projecte, farem una reunió en la que assistiran Mara José de Molina, de la ONG Sant Just Solidari, i Magalí Castillo, exiliada nicaragüense, que ens explicarà de primera mà la crítica situació del seu país.
 
Serà el dilluns 10 de juny a les 17 hores a La Vagoneta
 
L'exposició es muntaria a Les Escoles la setmana de Sant Just al carrer (finals d'octubre), de manera que aquells que estiguem interessats en el projecte haurem de posar-nos mans a l'obra ja.
 
Us esperem!!

 

Scroll Up