Noticies d’interès

La Federació Catalana de Fotografia Dona veu a l’Agrupació Fotogràfica Sant Just per la celebració del seu desè aniversari

https://www.youtube.com/watch?v=1sOm76JAwBk

________________________________________________________________________________________________________

Lluís Remolà, de l’Agrupació Fotografica Sant Just, Premi Catalunya de Fotografia

Lluís Remolà (esquerra), guanyador del Premi Catalunya 2019, rebent una càmera Olympus E-M10 MARKII + 14-42 EZ (deferència d’Olympus Iberia S.A.U.) de mans del President de la Federació Catalana de Fotografia José A. Andrés Ferriz. 

 SANT JUST DESVERN, 11 DE SETEMBRE DE 2020 

Lluís Remolà, soci de l’Agrupació Fotogràfica Sant Just, ha guanyat el Premi Catalunya 2019, que atorga cada any la Federació Catalana de Fotografia (FCF). 

L’Agrupació Fotogràfica Sant Just se sent orgullosa de comptar entre els seus socis un artista de la fotografia de la talla d’en Lluís, que arribi a aquest nivell d’excel·lència i que sigui reconegut per la comunitat fotogràfica. 

Per aconseguir el Premi, són elegibles els 10 fotògrafs que hagin aconseguit més punts als concursos fotogràfics patrocinats per la FCF durant l’any 2019, punts que s’obtenen quan el fotògraf guanya un premi o queda finalista. A partir d’aquí, els 10 seleccionats han de presentar una col·lecció de 5 fotografies amb unitat temàtica i inèdites, un document explicatiu de la col·lecció presentada, una sèrie de 20 obres per a exposició, un audiovisual que expliqui la seva obra fotogràfica i el currículum de tota la seva trajectòria: concursos, tallers, aprenentatge, docència, exposicions i tot el que estigui directament relacionat amb la fotografia. 

Amb tot aquest material, un Jurat valora els candidats i decideix el guanyador. Enguany el Jurat ha estat format per: 

 JOSÉ ANTONIO ANDRÉS FERRIZ, Barcelona, President de la Federació Catalana de Fotografia 

 ANA PALACIOS, Madrid, Periodista y fotògrafa documental 

Agrupació Fotogràfica Sant Just Seu Social: La Vagoneta Plaça de la Pau s/n 08960 Sant Just Desvern CIF: G65532533 correu-e: info@afsantjust.com 

 MAR BIOSCA RABANAQUE. Puerto de Sagunto, Grup Fotogràfic d’Almenara 

 JUAN MARISCAL LÓPEZ. Arcos de la Frontera, FO-CAL Asociación Fotogràfica Arcense. 

 MANUEL VIOLA FIGUERAS. Sociedad Fotogràfica de Málaga, Premi Nacional CEF 2019 

Aquesta és la 26ena edició del Premi Catalunya, un certamen que premia els millors fotògrafs de l’àmbit associatiu de Catalunya. 

Lluís Remolà Pagès, veí de Mas Lluí, és soci de l’Agrupació Fotogràfica Sant Just des de 2015, on participa activament en els concursos socials, exposicions, Concurs Internacional, etc. La seva participació a l’última edició de la Lliga de la FCF, juntament amb la d’altres companys, ha estat clau per permetre que la nostra associació guanyés el tercer premi de la Lliga, en dura competència amb les 60 altres entitats de tot Catalunya que van competir. 

En Lluís en poc temps ha aconseguit les màximes distincions: té les de Mestre 5* de la Federació Catalana Fotografia (FCF), Mestre Plata de la Confederación Española de Fotografía (CEF) i Excel·lència de la Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP). 

Per a ell, la fotografia és una gran afició que permet expressar-se i mostrar el seu punt de vista dels llocs que visita o de les persones o coses que es posen davant la seva càmera. Especialitzat en fotografia de paisatge i llarga exposició, intenta dia a dia assolir coneixements d’altres disciplines dintre la fotografia. Col·labora assíduament en publicacions digitals com la revista Phot i Carrete Digital i en revistes d’associacions, amb articles sobre fotografia i concursos. També realitza exposicions col·lectives amb entitats, amb altres companys fotògrafs i vàries exposicions individuals. Realitza diversos tallers de formació a nivell individual o petit grup, així com algunes Masterclass i col·loquis de fotografia dirigides a més públic. 

________________________________________________________________________________________________________

L’Agrupació Fotogràfica Sant Just renuncia a la subvenció de l’Ajuntament d’aquest any 2020

Donades les especials circumstàncies actuals, l’Agrupació Fotogràfica Sant Just ha comunicat a l’Ajuntament de Sant Just que renuncia íntegrament a la subvenció demanada a principis d’any per les seves activitats de 2020. L’Estat d’Alarma ha obligat a suspendre activitats previstes, tot i que s’han substituït per activitats no presencials i, en qualsevol cas, s’han mantingut les més importants, com el Concurs Internacional. Tot i el cost que per la tresoreria de l’Agrupació té aquesta decisió, la Junta, i el conjunt d’associats, la considera un esforç obligat en aquests moments tant difícils pel conjunt del municipi.

Entrevista al nostre President a RadioDesvern

________________________________________________________________________________________________________

#FotosDesdeLaFinestra

Donació de 1000 € al projecte #JoEmCorono

Com participar:
Seguint el perfil d’Instagram de l’Agrupació Fotogràfica Sant Just AF: AFSantJust
Pujar la vostra fotografia amb el Hashtag #FotosDesdeLaFinestra
Màxim 1 fotografia per participant al dia
Tenir perfil públic per poder veure les fotos
Les fotografies han d’estar realitzades entre el 14 de març i el 30 de juny de 2020
Les fotos també les penjarem a la nostra web: https://afsantjust.com/
Quan la situació ho permeti farem una exposició física amb una selecció de 30 fotografies dels socis que han participat en el projecte. (una fotografia per autor).
Pot participar qualsevol persona des de qualsevol part del mon que vulgui compartir amb els altres el que està veient des de casa seva en aquest temps de confinament.
Queda’t a casa i guanyarem,

________________________________________________________________________________________________________

Nota Premsa-Covid-19

NotaPremsa-Coronavirus

Scroll Up