En compliment amb Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació recordar-te que en navegar per aquest lloc estàs acceptant l'ús de cookies OK | Más información
Política de privacitat - AFSantJust

Política de privacitat - AFSantJust

Premi Nacional millor entitat 2015
de la Confederación Española de Fotografía
AFSantJust
Agrupació Fotogràfica Sant Just
Passió per la Fotografia
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Textes legals
Política de Privacitat
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable Identitat: L’entitat titular d’aquesta website és “Agrupació Fotogràfica Sant Just”, amb domicili a Plaça de la Pau, s/n Centre social La Vagoneta, 08960 Sant Just Desvern, Barcelona, amb número de CIF: G65532533, inscrita a la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques amb el núm. D’inscripció 45035 amb Correu electrònic de contacte info@afsantjust.com.

Legitimació
Tractem les seves dades de caràcter personal sobre la base de l'interès legítim.

Destinataris
Podran tenir accés a les seves dades personals nostres prestadors de serveis tecnològics, ubicats a la Unió Europea i els Estats Units. Els prestadors de serveis als Estats Units es troben acollits al "Privacy Shield".

Drets
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a l'apartat "Quins són els teus drets?" en aquest mateix document.

Informació addicional
Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?
Identitat: Agrupació Fotogràfica Sant Just
Adreça postal: Plaça de la Pau, s/n Centre social La Vagoneta, 08960 Sant Just Desvern
Dades de contacte del delegat de Protecció de Dades: info@afsantjust.com

Amb quines finalitats tractem les teves dades?
La informació que ens facilites és tractada amb les següents finalitats:

Comunicació d’activitats
Gestió i cobrament de rebuts
Gestió de subscripció al butlletí.
Control d'accés a la bústia de contacte.
Gestió de subscripció
Control d'accés a fòrum.
Control d'accés al formulari de comentaris de post de bloc.
Xarxes socials: Facebook, Instagram, Twiter
Publicacions a la Web de l’ Agrupació Fotogràfica Sant Just”
Comunicació amb el socis/es de les activitats
Comunicació amb els antics sòcies/es de activitats de germanor, cursos, tallers, etc..

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?
La base legal per al tractament de les dades conforme a les finalitats anteriors és el consentiment que se sol·licita a través de la marcació de les caselles destinades a l'efecte en els formularis en què se sol·licita informació per al registre, subscripció o compra.

Destinataris
Podran tenir accés a les teves dades personals nostres prestadors de serveis, ubicats a la Unió Europea (U.E.) ia Estats Units (EUA). Els proveïdors ubicats als Estats Units estan acollits al "Privacy Shield", un acord entre la Unió Europea i els Estats Units per a la transferència de dades personals entre aquestes regions.

Concretament, aquests prestadors de serveis són:

Google Analytics (EUA), com a proveïdor de serveis d'anàlisi web, que recull informació de navegació.
Nominalia (U.E.), com a proveïdor de hosting dels nostres serveis.

Com obtenim les teves dades personals?
Recopilem informació de dos tipus:

Informació que ens proporciones. Per exemple, determinats serveis requereixen que et registris per poder utilitzar-los. En aquest cas, et demanarem informació personal, com el teu nom o la teva adreça de correu electrònic. En el servei de registre, et demanarem també un identificador d'usuari, podent afegir altres dades al teu perfil com una descripció o una imatge.
Informació de navegació. Es tracta d'informació necessària per establir una connexió amb els nostres servidors, tal com l'adreça IP.

Durant quant de temps conservem les teves dades?
Les dades personals facilitades es conservaran fins que el soci/a demani la baixa definitiva expressant que no vol rebre cap tipus d’informació, ja que la nostra entitat manté activitats destinades als antics socis i sòcies .
No obstant l'anterior, les dades personals facilitades es podran mantenir degudament bloquejades durant el temps que sigui exigit per la normativa aplicable.

Quins són els teus drets?
El titular de les dades i / o el seu representant legal tenen dret a accedir a les seves dades personals objecte de tractament, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits, a més d'exercir el dret d'oposició i limitació al tractament i de portabilitat de les dades. En el cas d'haver obtingut el consentiment del titular de les dades personals, aquest té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment.

Podran exercir aquests drets a través del correu electrònic: info@afsantjust.com
En el cas que no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets pots presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Una altra informació
Hem implementat les mesures tècniques necessàries per tal de protegir les teves dades i informació de pèrdues accidentals, accés, ús i divulgació no autoritzats. No obstant això, tot i la implementació diligent d'aquestes mesures, has de saber que les mesures de seguretat no són inexpugnables. Agrupació Fotogràfica Sant Just no és responsable d'actuacions de tercers que, vulnerant aquestes mesures, accedeixin a les esmentades dades i informació.


Els usuaris que tinguin algun dubte, qüestió o recomanació sobre la nostra Política de Privacitat, poden dirigir-se a través de correu electrònic a la següent adreça: info@afsantjust.com.  

© Agrupació Fotogràfica Sant Just
Tots els drets reservats.


Agrupació Fotogràfica Sant Just Associació
La Vagoneta. Centre Cultural i de Lleure de Sant Just Desvern
Plaça de la Pau s/n
08960 Sant Just Desvern
info@afsantjust.com
Regreso al contenido | Regreso al menu principal