En compliment amb Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació recordar-te que en navegar per aquest lloc estàs acceptant l'ús de cookies OK | Más información
Víctor Murillo biografia - AFSantJust

Víctor Murillo biografia - AFSantJust

Premi Nacional millor entitat 2015
de la Confederación Española de Fotografía
AFSantJust
Agrupació Fotogràfica Sant Just
Passió per la Fotografia
Vaya al Contenido

Menu Principal:

GALERIA SOCI@S > Murillo Víctor
Agrupació Fotografica Sant Just - Víctor Murillo
                                 
Vaig néixer a Sevilla, i als sis anys d'edat els meus pares es van veure obligats a emigrar a Catalunya (tot i que tinc grans llaços extremenys). La meva afició a la fotografia es remunta als meus catorze anys, quan el fotògraf del barri on vivia em va ensenyar els secrets del laboratori fotogràfic. La primera fotografia que vaig veure emergir del revelador va ser un paisatge mentre de fons sonava Hurricane de Bob Dylan, durant molts anys cada vegada que escoltava aquesta cançó m'envaïen les olors dels químics per revelar.

Vaig començar en la fotografia amb més afició que coneixement, sempre he estat un autodidacta, m'agrada anar per lliure i investigar tot allò que m'inquieta, si veig una imatge que m'impacta intento esbrinar com s'ha realitzat i no acostumo a parar fins que ho aconsegueixo.

Vaig donar el salt al món digital molt aviat, molt pocs fotògrafs havien sentit parlar de Photoshop. Al meu entendre hem d'estar oberts a les noves tecnologies ja que ofereixen unes possibilitats impensables fins al moment.

Personalment m'agrada tota la fotografia, tant el paisatge com els contrallums i el blanc i negre. Últimament treballo bastant les imatges HDR, ja que donen una altra dimensió a la fotografia.


Galeria
                                 
El Mar
Creativa
Blanc i negre
Paisatge
Retrat
Viatges
Varis
Esport
<< Tornar
Agrupació Fotogràfica Sant Just Associació
La Vagoneta. Centre Cultural i de Lleure de Sant Just Desvern
Plaça de la Pau s/n
08960 Sant Just Desvern
info@afsantjust.com
Regreso al contenido | Regreso al menu principal