En compliment amb Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació recordar-te que en navegar per aquest lloc estàs acceptant l'ús de cookies OK | Más información
REWIND - AFSantJust

REWIND - AFSantJust

Premi Nacional millor entitat 2015
de la Confederación Española de Fotografía
AFSantJust
Agrupació Fotogràfica Sant Just
Passió per la Fotografia
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Clic imatge per veure el vídeo - Clic imagen para ver el video - Clic image pour voir la vidéo
REWIND – PROJECTE FOTOGRÀFIC - PROYECTO FOTOGRÁFICO - PROJET PHOTOGRAPHIQUE
Sant Just Desvern 21 junio 2018

 
Rewind és un documental creat pels alumnes de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i coordinat per la Agrupació Fotogràfica Sant Just per al projecte Rutes Singulars.

L'objectiu principal d'aquest projecte audiovisual és permetre a qualsevol persona de qualsevol part del món aprendre com es realitza un projecte fotogràfic pas a pas. Aquest és, per tant, un documental que facilita als / les usuaris / es l'aprenentatge dels diversos tipus de projectes fotogràfics que es poden dur a terme, les seves fases, les seves estratègies i les seves diferents planificacions a través de l'exemplificació de 3 alumnes l'Institut d'Estudis Fotogràfics (IEFC) que l'han realitzat.

El següent vídeo té una durada total de 33minutos 29 segons al llarg dels quals Sandra Ramos, Bruna Pujadas i Nagore Giménez ens introdueixen els seus projectes, des del seu començament fins al seu resultat.

A través d'aquest projecte, es convida a professionals i amateurs curiosos / es a conèixer el treball d'aquestes 3 estudiants que, amb molt d'esforç i motivació, han volgut mostrar al món una part molt important del que fan.

Des Rutes Singulars, donem suport a aquest tipus d'iniciatives que, d'una banda, donen a conèixer el treball de fons de l'art de la fotografia i, de l'altra, dignifica el sector i els seus promotors / es.

--

REWIND es un documentall creado por los alumnos del Instituto de Estudios Fotográficos de Cataluña y coordinado por la Agrupación Fotográfica Sant Just para el proyecto Rutas Singulares.

El objetivo principal de este proyecto audiovisual es permitir a cualquier persona de cualquier parte del mundo aprender como se realiza un proyecto fotográfico paso a paso. Éste es, por tanto, un documental que facilita a los/las usuarios/as el aprendizaje de los diversos tipos de proyectos fotográficos que pueden llevarse a cabo, sus fases, sus estrategias y sus distintas planificaciones a través de la ejemplificación de 3 alumnas del Instituto de Estudios Fotográficos (IEFC) que lo han realizado.

El siguiente video tiene una duración total de 33minutos 29 segundos a lo largo de los cuales Sandra Ramos, Bruna Pujadas y Nagore Giménez nos introducen sus proyectos, desde su comienzo hasta su resultado.

A través de este proyecto, se invita a profesionales y amateurs curiosos/as a conocer el trabajo de estas 3 estudiantes que, con mucho esfuerzo y motivación, han querido mostrar al mundo una parte muy importante de lo que hacen.

Desde Rutas Singulares, apoyamos este tipo de inciativas que, por un lado, dan a conocer el trabajo de fondo del arte de la fotografía y, por otro, dignifica el sector y sus promotores/as.

--

REWIND C'est un documentaire créée par les étudiants de l'Institut d'Études Photographiques de Catalogne et coordonnée par le Sant Just Photographic Association pour le projet Routes Singulières.

L'objectif principal de ce projet audiovisuel est de permettre à n'importe qui dans le monde d'apprendre comment un projet photographique se réalise, étape par étape. Il s'agit donc d'un didacticiel vidéo qui facilite les utilisateurs / l'apprentissage des différents types de projets photographiques réalisables, de leurs phases, de leurs stratégies et de leurs différents plans, à travers l'exemple de 3 étudiants de l'Institut d'études photographiques (IEFC) qui l'ont fait.

La vidéo suivante a une durée totale de 33 minutes 29 secondes, au cours de laquelle Sandra Ramos, Bruna Pujadas et Nagore Giménez nous présentent leur projet, de son début à son résultat.

A travers ce projet, des professionnels curieux et des amateurs sont invités à connaître le travail de ces 3 étudiants qui, avec beaucoup d'effort et de motivation, ont voulu montrer à tous une part très importante de ce qu'ils font.

Dans le cadre de Route Singulières, nous soutenons ce type d'initiatives qui, d'une part, montrent le travail de fond de l'art de la photographie et, d'autre part, honorent le secteur et ses promoteurs.Agrupació Fotogràfica Sant Just Associació
La Vagoneta. Centre Cultural i de Lleure de Sant Just Desvern
Plaça de la Pau s/n
08960 Sant Just Desvern
info@afsantjust.com
Regreso al contenido | Regreso al menu principal