En compliment amb Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació recordar-te que en navegar per aquest lloc estàs acceptant l'ús de cookies OK | Más información
Josep Perarnau biografia - AFSantJust

Josep Perarnau biografia - AFSantJust

Premi Nacional millor entitat 2015
de la Confederación Española de Fotografía
AFSantJust
Agrupació Fotogràfica Sant Just
Passió per la Fotografia
Vaya al Contenido

Menu Principal:

GALERIA SOCI@S > Perarnau Josep
Agrupació Fotografica Sant Just - Josep Perarnau
                                 
Des de ben jovenet vaig tenir interès per la fotografia, poder influït pel pare que també hi tenia interès. He anat mantenint la flama però amb una dedicació discreta tot i que vaig fruir del plaer de veure aparèixer la imatge en la cubeta del revelat. Superada ja la etapa professional, del tot al marge de la fotografia, disposo del temps per dedicar-me a aquella afició tot gaudint tanmateix de la nova tecnologia que, segons el meu entendre, facilita el treball tot obrint noves possibilitats.

No fa gaire he descobert l’amabilitat de la fotografia d’estudi, m’agrada experimentar amb la il·luminació amb flash tant en el retrat com en els bodegons, tot combinant varies unitats.

Recentment estic passant de l’interès per la obtenció i processat d’una bona fotografia a la realització de col·leccions que descriguin alguna cosa, la complexitat que això representa en proporciona una bona motivació per millorar,...

No puc pas ometre la oportunitat de conèixer bons amics que m’ha ofert la fotografia,.....es d’aquesta relació que en surten suggeriments i inspiracions tot “fent-la petar” a més a més d’aprendre’n a partir dels seus comentaris i crítiques.

En fi que això de la fotografia es una goig!
Galeria
                                 
Espais rurals
Espais urbans
Retrats i ......
<< Tornar
Agrupació Fotogràfica Sant Just Associació
La Vagoneta. Centre Cultural i de Lleure de Sant Just Desvern
Plaça de la Pau s/n
08960 Sant Just Desvern
info@afsantjust.com
Regreso al contenido | Regreso al menu principal