En compliment amb Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació recordar-te que en navegar per aquest lloc estàs acceptant l'ús de cookies OK | Más información
Jordi Farràs Biografia - AFSantJust

Jordi Farràs Biografia - AFSantJust

Premi Nacional millor entitat 2015
de la Confederación Española de Fotografía
AFSantJust
Agrupació Fotogràfica Sant Just
Passió per la Fotografia
Vaya al Contenido

Menu Principal:

GALERIA SOCI@S > Jordi Farras
Agrupació Fotografica Sant Just - Jordi Farràs
                                 
Sóc en Jordi Farràs i Xarles. He nascut a Sant Just Desvern, i sóc resident en aquesta població, de jovenet ja m’agradava la fotografia, hem, muntar un laboratori a on hem revelava les pròpies fotos amb blanc i negra amb els seus corresponents líquids i la imprescindible ampliadora, i els corresponents llibres per estudiar per correspondència.
Estic vinculat com a soci de l’Ateneu de Sant Just i a la SEAS a on surto a conèixer el nostra país i a fer les corresponents fotografies a veure si trobo un paisatge, una flor un detall que inspiri la corresponent instantània.
Estic a l’Agrupació des de els seus inicis, i participo en les seves activitats i les tertúlies sempre que hem puc escapar.
Els meus equips que he tingut han estat una Werlisa, una reflex Yashsica, una Ashai Pentax, i una Nikon 200, la primera digital de segona mà, una Olimpus, després una Sony DC i actualment una Nikon D70 amb un teleobjectiu 80-300.
Galeria
                                 
Varis
<< Tornar
Agrupació Fotogràfica Sant Just Associació
La Vagoneta. Centre Cultural i de Lleure de Sant Just Desvern
Plaça de la Pau s/n
08960 Sant Just Desvern
info@afsantjust.com
Regreso al contenido | Regreso al menu principal