En compliment amb Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació recordar-te que en navegar per aquest lloc estàs acceptant l'ús de cookies OK | Más información
e-MAILS ENVIATS A ENTITATS - AFSantJust

e-MAILS ENVIATS A ENTITATS - AFSantJust

Premi Nacional millor entitat 2015
de la Confederación Española de Fotografía
AFSantJust
Agrupació Fotogràfica Sant Just
Passió per la Fotografia
Vaya al Contenido

Menu Principal:

PRIMER CORREO ELECTRONIC ENVIAT A LES ENTITATS EXPLICANT EL PROJECTE

Benvolguts amics,

En primer lloc prenc uns instants per presentar-me, sóc el Víctor Murillo, President de l’Agrupació Fotogràfica Sant Just, entitat que possiblement ja coneixeu. Des de la junta de la nostra entitat hem decidit dedicar l’exposició, que cada any fem a Can Ginestar, a les entitats del nostre municipi en un intent de buscar un contacte mes proper i aconseguir col•laboracions en projectes conjunts de futur.

La idea: Realitzar una fotografia que representi o descrigui l'activitat de cada entitat i exposar-la als Jardins de Can Ginestar des de l'1 al 31 de juny de 2018.

Com la farem: Convocar al nostre estudi fotogràfic, situat a La Vagoneta, un màxim de cinc membres de cada una de les entitats interessades; les persones que faran de models vindran amb algun objecte o vestuari que identifiqui a la entitat que representen.

No volem: que persones que pertanyin a diferents entitats surtin a més d'una fotografia.

Objectiu: realitzar 100 fotografies de 100 entitats

Les entitats interessades posar-se en contacte amb l’Agrupació Fotogràfica Sant Just per e-mail o telefònicament.

e-mail: info@afsantjust.com
Tel.: 678 47 42 52

CORREO ELECTRONIC DE RESPOSTA A LES  ENTITAS QUE HAN CONFIRMAT
Bona tarda
Moltes gràcies per voler col•laborar amb l’exposició del proper any als Jardins de Can Ginestar. Aquesta exposició pretén ser una mena d’homenatge a les persones que de manera anònima treballen al nostre municipi de manera voluntària. Sense elles no seria possible l'elevat nivell de convivència que sempre hem tingut a Sant Just.
També busquem crear llaços que ens permetin desenvolupar projectes conjunts en el futur.
En aquests moments estem rebent les respostes de les entitats i calculem que a partir de mitjans de gener començarem a contactar amb les entitats per concretar com fer la fotografia, que no necessàriament ha de ser al nostre local com posàvem a la nostra primera comunicació, ja que ens volem adaptar a cada una de les casuístiques específiques en cada cas.
Salutacions


Agrupació Fotogràfica Sant Just Associació
La Vagoneta. Centre Cultural i de Lleure de Sant Just Desvern
Plaça de la Pau s/n
08960 Sant Just Desvern
info@afsantjust.com
Regreso al contenido | Regreso al menu principal